Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

BREAKING: Har fundet et sted at bo

Så lykkedes det. Efter at have vandret op og ned ad gader og hjemmesider med endeløse lister af værelser til leje har jeg fundet et værelse, der for de næste måneder er mit. Jeg kommer til at bo lige der, hvor der øverste blå pil på kortet er. Klik på de blå pile for at se mere.

De fleste af mine bofæller er musikere. Den yngste er en DJ på 24. Den ældste er Richard, som er 73. Han er dog ikke musiker. Men huset tæller endnu en DJ, Jordan, som jeg skal dele badeværelse med. En tekstforfatter, en filmmager og en bassist.

Huset ligger i den rige del af San Francisco. Det er bygget i træ, og der er en lang trappe – også i træ – op til indgangen. Det første, der er mødt mig de to gange, hvor jeg har været der, var Richard. Rolig, lidt foroverbøjet, dyb stemme.

Proportionerne er slående, når man træder ind i hallen. Der er omkring tre meter til loftet. Til højre leder endnu en lang trappe op til førstesalen, hvor mit værelse ligger.

Inde til venstre er stuen. Der er gulvtæpper, to bogreoler, en sofa, to lænestole. Der er et flygel og en guitar til fri afbenyttelse.

Ligeud ligger køkkenet. Der er en rolig atmosfære i huset. Komfuret venter på, at nogen kommer og laver mad på det, guitaren venter på at blive spillet på, og ovenpå venter mit rum på, at jeg flytter ind på torsdag.

Kategorier:USA

2 replies

  1. Sidder her med min kammerat, der er fra San Francisco.
    Han siger at du skal tage til Mission/16t street og lede efter barer. Skulle være der, the shit goes down!
    Du skal være velkommen til at skrive til ham, hvis du har spørgsmål; store som små..
    Find ham blandt mine FB-venner. Andrew Codd.

    • Hey Steffen. Tak for det gode tip! Var faktisk på en klub i Misssion her i lørdags, der sker alverdens ting i det kvarter. Jeg vil helt sikkert tjekke 16th street ud! Måske jeg skriver til din ven på fb, det er altid godt med råd fra en lokal. Take care. Per

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s