Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Forsøg: Opdatering hver dag

Okay, der sker for lidt her på bloggen, det er jeg godt klar over. Så i stedet for at smide jer en lang udredning et par gange om måneden, vil jeg nu starte et forsøg: Jeg vil opdatere bloggen med mindst et billede og en lille smule tekst hver dag! Nu må vi se, hvordan det går. Men her er dag ét. Jeg kommer tit forbi den her udsigt, når jeg skal fra mit hus ned til hovegaden, Fillmore, i Pacific Heights, og hver gang bliver jeg mindet om, hvor nice det er at bo i San Francisco.

Udsigt over San Francisco Bay fra Alta Plaza Park, Pacific Heights.

Udsigt over San Francisco Bay fra Alta Plaza Park, Pacific Heights.

Her er et andet billede, som illustrerer, hvad jeg bruger en del af min tid på for tiden. Min mor gav mig den her cykel i fødselsdagsgave. Det var egentlig en mountainbike, men så pillede jeg hjulene af den og satte et par racerhjul fra min house mates gamle cykel på, og nu har jeg en mountain-racer. Den er perfekt til San Francisco. Det er en fed cykelby med bakker, som giver god motion og action, når man kører ned ad dem.

Mountain-racer custom made in the basement of Broderick House.

Mountain-racer custom made in the basement of Broderick House.

Jeg beklager, at der kun er billeder af døde ting i det her indlæg. Jeg vil forsøge at få noget med mere liv i morgen. Holder en potluck (sammenskudsgilde) for en bunke venner.

Cheers Per

Kategorier:USA

2 replies

  1. Loving that view from Alta Plaza Park! Får lyst til at flytte til San Francisco.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s