Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Verdens dårligste billede

Okay, her kommer et af verdens teknisk set dårligste billeder:

Ikke desto mindre synes jeg, det er meget grineren. Jeg klukkede lidt for mig selv, da jeg cyklede gennem Golden Gate Park på vej i skole og så en hel række af turister på de her mærkelige tohjulede rulle-ting, som ligner, at man burde vælte på dem. Hvordan kan det være at man rejser langt væk til et nyt sted og så finder på at man lige pludselig vil til at køre på den slags mærkelige aggregater, når man til daglig plejer at klare sig fint med for eksempel en cykel eller et par ben eller en bus?

Har filmet løbere i dag til en video-historie, som kommer online på torsdag. Min løbehistorie, som jeg har arbejdet på hele semestret og som er MEGA lang, ryger ud i æteren (som i www) på mandag. Jeg skal nok smide links vildt omkring mig.

Tager til Yosemite i morgen, så jeg kan ikke overholde reglen om at opdatere hver dag (ikke at jeg gør det i forvejen – men jeg prøver).

Kategorier:USA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s