Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Slideshow fra halvmarathon, hvordan man bryder tre timer på en marathon og historien om en løber, der døde

Den her uge har været vanvittig. Jeg har ikke kunnet leve op til min ambition om at opdatere siden her hver dag. Men nu har jeg endelig en lille smule luft – og en masse matariale.

Men først kommer lige helt kort, hvad der er sket siden Yosemite: Skole, sammenskudsgilde og afslutning med fortællende journalistik-hold (der kommer link til min monsterlange fortælling inden længe, men jeg vil lige have læst korrektur på den, inden den ryger ud), skrive 15 siders opgave om amerikansk udenrigspolitik i forhold til Cuba på 24 timer, direkte i gang med at redigere fire minutters tv-indslag, radioindslag og slideshow – også på 24 timer. Jeg faldt i søvn foran computeren i forgårs nat kl 1.30 og gik i seng. Jeg vågnede lidt før 6 og gik direkte i gang med at redigere. Klokken 9 gik jeg i bad og skulle til at gå ned og spise morgenmad. Men jeg havde ikke noget brød, og jeg indså, at selv ikke engang en lille pause havde jeg tid til. Det lykkedes mig at redigere et radioindslag på omkring to-tre timer. Jeg arbejdede samtidig på mit tv-indslag, og omkring kl 15 var jeg færdig med begge dele i grove træk. Så var det bare med at uploade og alt det.

Mit slideshow har jeg arbejdet på længe. Jeg har arbejdet med op til fem lydspor, og det har været mega sjovt. Jeg fik det sidste på plads, og det er fedt at få gjort færdigt.

Så her har I hele pakken:

Breathe – slideshow fra US Half Marathon i San Francisco:

Mød Kenley, som brød den magiske grænse på tre timer på en marathon:

Historien om Peter Hass, der døde i et halvmarathon i San Francisco i februar fortalt af to løbere:

Kategorier:Løb, USA

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s