Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Endnu en forstad

Det prikker i mine tæer, fordi jeg har cyklet i frostvejr. Jeg cyklede fra den indre by i København til Søborg. Jeg bor i Søborg nu. Det har jeg gjort i to dage. Jeg har allerede oplevet en del. Men det er ikke rigtig så spændende, at det er værd at skrive om. De fleste forstæder ligner hinanden. Søborg minder en del om Folsom, når man tænker over det. Det er noget med store parkeringspladser oppe ved Høje Gladsaxe og butikker og pizzeriaer, og hvad ved jeg, der ligger på række i den samme store bygning, og sådan var det også i Folsom. Jeg bor i de riges kvarter. Af en eller anden årsag ender jeg altid med at bo i de riges kvarter. Jeg har endnu ikke fundet en tankstation, hvor jeg kan købe cigaretter. Tankstationerne her har ingen butik. I Gyngemosen så jeg to svaner, der lå med røven i vejret og lignede små isbjerge. Jeg mangler en lighter, så jeg kan tænde det bloklys, jeg har købt i Netto. Mit værelse er helt fint. Der er et bord med en klap, og jeg sidder ved den klap lige nu og skriver. Der er to klædeskabe og et mindre, brunt skab. En boghylde fra Ikea. Gul lampe i loftet. En skrivebordslampe med elsparepære. Jeg skal have noget bedre lys. Der er to vinduer ud til haven. Lige nu er det ved at blive mørkt.

Kategorier:Danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s