Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Kontrabasser og kantsten

Beboerne langs havnen lige omkring operaen i København var sure over, at der blev fjernet en bom, så cyklisterne kunne cykle lige forbi deres huse og både, og derfor lavede de selv små bump ved at hæve brostenene i en stribe på tværs af cykelstien og støbe dem fast med beton. Jeg løb der i dag sammen med tre andre. De to var indgroede københavnere. Der er noget fedt over at være sammen med folk, der kommer derfra, hvor de er. De snakker lidt anderledes og lidt mere indforstået, og det kan være pisse irriterende, når man kommer udefra. Men når alt er godt, og tingene falder på plads for en stund, og man bare løber langs havnen og ser de støbte brosten, så er det de indfødte, der gør, at man forstår, hvordan det hele hænger sammen. Jeg sagde, at det var småborgerligt. Og det var Jon, der var indfødt, helt enig i. Han sagde, at der cyklede folk med kontrabasser frem og tilbage, fordi musikkonservatoriet lå lige der i nærheden. Alle og enhver kan regne ud, det ikke er fedt at køre over en kantsten med en kontrabas. Sådan var det. Og vi løb over en ny bro til Nyhavn.

Kategorier:Danmark, Løb

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s