Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Når den er helt gal, så ser jeg film

Jeg er single igen. Det føles vildt. Det føles skræmmende. Jeg har set syv Star Wars-film i løbet af den seneste uge. I dag talte vi sammen. Det gjorde, at jeg fandt energi til at løbe en tur. En lille tur, men dog en tur. Alt er sikkert, som det skal være. Men den slags tager tid at forstå. Jeg har manglet ord. Alt har bare været en følelse. Så jeg så Star Wars i stedet, for jeg kunne ikke koncentrere mig om at læse. Jeg så bare den ene Star Wars-film efter den anden. Sådan gjorde jeg også, da mine forældre gik fra hinanden. Det var i sommerferien, og jeg tog hjem til min gymnasieven, Martin. Jeg boede på hans sofa i flere dage. Han arbejdede i en bank, og imens han var på arbejde, så jeg Prison Break. Sæson efter sæson uden ende, indtil jeg havde set det hele. Der var ikke andet, jeg havde lyst til overhovedet. Jeg tør ikke skrive det her, så derfor skriver jeg det. Sådan er det altid.

Kategorier:Danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s