Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Jobansøgning

Profiltekst: Jeg er en person, som er meget motiveret til at lytte til andre mennesker og skrive de ting, de siger, på en blok med en kuglepen og efterfølgende gå hjem og skrive det hele ned i et dokument, som jeg sender til ekstremt mange mennesker, inden jeg holder fri fra arbejde.

Erfaring: Jeg har lyttet til utroligt mange mennesker fortælle om utroligt mange forskellige ting, imens jeg skrev det, de sagde, ned på en blok med en kuglepen, hvorefter jeg omdannede mine noter til en artikel ved hjælp af nogle simple tricks til at skabe overblik over noterne.

Uddannelse: Jeg har lyttet til utroligt mange kloge mennesker, imens jeg tog noter og efterfølgende skrev tekster, hvor jeg genfortalte det, jeg havde hørt, til dem, jeg havde hørt det fra.

Fritidsinteresser: At skrive og løbe og cykle. De to sidstnævnte helst imens jeg lytter og snakker — dog uden at tage noter.

Kategorier:Danmark

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s