Per Skovkjær Sand

Journalist med speciale i fortællinger

Klap dig selv på skulderen

Du åbner Pages. Du skriver. Spiser havregrød med træske og læser om Kobe Bryant. Der er en sms, jeg skal skrive, og der er én, jeg skal ringe til, men jeg venter, fordi først vil jeg skrive. Det var så hårdt at løbe i dag, at det ikke længere var hårdt, fordi jeg var omme på den anden side og i stedet kunnet bruge tiden på at tænke over, hvad det var, der gjorde, at det føltes hårdt. Det er jo ikke fordi, jeg mangler energi. Det er bare det med at kanalisere den ud i noget flot løb. Til sidst var den der, og jeg vidste præcis, hvordan jeg skulle gøre, hvis jeg ville løbe et godt maraton. Meget mere af det. Hvor man arbejder med asfalten og byen og er hundrede procent i kroppen og omgivelserne. Det var nok bare det, jeg ville skrive i dag.

Kategorier:Danmark

1 reply

  1. 😀 Kærlig hilsen Far

    Den lør. 1. feb. 2020 kl. 13.12 skrev Per Skovkjær Sand :

    > Per Skovkjær Sand posted: ” Du åbner Pages. Du skriver. Spiser havregrød > med træske og læser om Kobe Bryant. Der er en sms, jeg skal skrive, og der > er én, jeg skal ringe til, men jeg venter, fordi først vil jeg skrive. Det > var så hårdt at løbe i dag, at det ikke længere var hårdt, ” >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s